Såletilpasning

Funksjonell Såletilpasning

Som de fleste andre oppfinnelser var oppdagelsen veldig enkel. En lege gikk langs stranden og spekulerte på hvorfor så mange av hans pasienter klagde over problemer med ben og føtter. Han oppdaget plutselig at når hans bare føtter sank ned i den bløte sanden dannet de et støttende avtrykk (hans fotavtrykk). Det fikk ham til å forstå hva som var årsaken til hans pasienters problemer.


 

Hvorfor?

De fleste moderne underlag er harde og flate. Så istedet for å gå på bløtt underlag (som sand), som tilpasser seg føttenes naturlige form og kurver, går vi nå på betonggulv og asfalt som tvinger våre føtter til å flate ut.


I dag er skoene masseprodusert til å passe en gjennomsnittsfot. Folk er imidlertid sunnere og mer aktive enn noen sinne og derfor er våre føtter utsatt for større belastninger, samtidig som vi går i sko som passer foten dårlig. Føttenes naturlige form kan ikke fordele kroppsvekten ordentlig og støt fra underlaget føres tilbake opp gjennom bena og utsetter leddene for ugunstig belastning.Naturens svar

Legen fant ut at han hadde bruk for en spesiell innleggsåle som han kunne legge inn i pasientenes sko for å få skoen til å passe den eksakte fotform. Ved å støtte foten i dens naturlige form -som et fotavtrykk i sanden -ville han kunne løse problemene med ben og føtter.


Utviklet for å gi naturlig støtte under føttene. Sålene gir langtidskomfort og reduserer tretthet ved å støtte hele foten og å omfordele vekt og trykk jevnt. Deres støtdempende funksjon og stabilitet gir din kropp mulighet til å fungere på den måten den er skapt til.


Hva?

Revolusjonerende produkt. En termoplastisk, ortopedisk innleggsåle som kan skreddersys til dine føtter -i praktisk talt alt fottøy -på bare få minutter. Navnet kommer av det engelske ordet "form", som betyr "å forme", og "ortho", som betyr "riktig".


Hvordan?

Utformet biomekanisk for å støtte føttenes naturlige form. De hjelper normale føtter med å klare unormale belastninger i den moderne hverdag, samt korrigere og styre "problemføtter". Alt i alt reduseres smerter, skader og muskeltretthet i føttene så man hurtigere kommer over problemene og forebygger problemer.


Hvorfor?

Allsidige og effektive til behandling og forebygging av problemer med føtter og ben som f.eks. skinnebenplager, hælplager, kneplager, akillesplager og forfotsproblemer. De har oppnådd stor internasjonal anerkjennelse og anvendes av medisinske fagfolk som: leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og fotterapeuter verden over. De gjør det mulig å lindre og korrigere fotproblemer lett og hurtig.


PROBLEMENE:

Nåtidens harde underlag

Nåtidens harde veier og gulvbelegg, kombinert med masseprodusert fottøy, får føttene til å flate ut. Fotens naturlige form kan ikke fordele kroppsvekten. Dette gjør at støt fra underlaget føres tilbake opp i bena slik at leddene belastes ugunstig.


LØSNINGEN:

Biomekanisk konstruert så den naturlige støttende formen gis tilbake til føttene. De er effektive til behandling av problemer med føtter og ben som f.eks skinnebenplager, hælsplager, kneplager, akillesplager og forfotsproblemer.


Tilpasningsprosessen

Sålene er ikke formet på forhånd, men kommer som en "blank" såle klar til å bli tilpasset individuelt direkte i dine egne sko på få minutter. Sålene varmes opp i dine sko og former seg etter fasongen på dine føtter mens du står med skoene på. Sålene kan trimmes, klippes til, rettes til, formes og endres. Fagmannen vil muligens bruke noen av disse teknikkene, eller alle, for å sikre perfekt passform til din fot. Den anvendte teknikken er avhengig av hva som er problemet med foten samt kroppsvekt og bruksområde.


 

Tekniske spesifikasjoner

Sålene er designet, utviklet og fremstilt i New Zealand. De fremstilles av et unikt CFC-fri polyætylenskum. Dette materialet er vanntett, lett å holde rent, lett holdbart og støtdempende. De inneholder også ultrafresh - det internasjonale testede antisoppmiddel/antibakteriell middel - for aktivt å bevare god hygiene. Tilpasningsprosessen sikrer at Formthothics er formet etter din unike fotform.Rengjøring

Håndvaskes med mild såpe og varmt vann, tørk dem med håndduk. Ikke varmt vann i maskin.


Bestill time

Navn:
Epost adresse:
Telefonnummer:
Beskriv Symptomer/Diagnose:
Gi meg tilbakemelding på: Telefon
EpostFordeler

Grundig undersøkelse

Skreddersydd for deg og dine føtter

Såler til å stå,gå og løpe i. Bruk dem til det som passer deg!

Få med sålene hjem etter tilpasningen

Oppfølging 7-14 dager etter tilpasning